NIO er en pioner i Kinas marked for smarte elbiler i premium-segmentet som ble grunnlagt i november 2014, og selskapets overordnede mål er å bidra til en bedre og mer bærekraftig hverdag.

NIO har som mål å bygge et fellesskap med utgangspunkt i smarte elbiler, for å dele gleder og vokse sammen med brukerne. NIO designer, produserer (i samarbeid med andre) og selger smarte premium-elbiler. Selskapet ligger helt i front når det gjelder neste generasjons teknologier for tilkobling, autonom kjøring og kunstig intelligens. 

Ved å omdefinere brukeropplevelsen gir NIO brukerne avanserte og praktiske ladeløsninger, et innovativt BaaS-program (batteri som en tjeneste) og andre brukervennlige tjenester. NIO begynte leveransene av flaggskipet ES8, en sjuseters premium elektrisk SUV, i Kina i juni 2018.

NIO planlegger å etablere seg i fem nye europeiske land i 2022, som en del av en strategi for merkevareutvikling rettet mot miljøbevisste sjåfører.

Vi ser nå etter en dyktig Power Network Rollout Manager for å bli med oss på denne reisen. Dette er mer enn bare en jobb – det er en mulighet til å bli med i en bevegelse for å endre opplevelsen av mobilitet for alle. 

Arbeidet omfatter:

Prosjektledelse for bygging, drift og vedlikehold av hjemmeladere (NIO Power Home), hurtigladere (NIO Power Super Charger) og batteribyttestasjoner (NIO Power Swap Station)

 Primære arbeidsoppgaver

 • Administrere og organisere samarbeidspartnere til å utføre levering og installasjon av hjemmeladere hos våre brukere, samt bistå ved henvendelser i etterkant. Være ansvarlig for brukeropplevelsen og sørge for at våre kunder blir godt ivaretatt
 • Bistå i å sikre gode lokasjoner for ladenettverket og god oppfølging av grunneiere
 • Undersøke aktuelle tomter til hurtigladere og batteribyttestasjoner. Sørge for at infrastruktur kan bygges i henhold til NIOs interne krav. Sikre strømtilførsel og at de nødvendige byggetillatelser blir gitt. Organisere samarbeidspartnere for å utføre bygging, igangkjøring, drift og vedlikehold i henhold til kost, tid og kvalitet
 • Bistå i etableringen av lokale rutiner og strategier for etablering av infrastruktur, og etableringen av det lokale og regionale ladenettverket.

 Sekundære arbeidsoppgaver

 • Hjelpe til med oppgaver tildelt av overordnede.

 Kvalifikasjoner

 • Utdannelse: Relevant utdanning - bachelorgrad eller høyere
 • Språklige ferdigheter: norsk, engelsk
 • Kommunikasjonsevner: evne til å kommunisere godt med kunder, samarbeidspartnere og relevant personell
 • Arbeidserfaring innenfor noen av disse områdene:

- Byggeplan og byggesaker
- Ladestasjoner og ladeinfrastruktur
- Teknisk infrastruktur
- Elektro, elkraft eller energi
- Forhandling og kontraktsoppfølging
- Prosjekt- og/eller byggeledelse

 • Personlige egenskaper: God planleggings- og gjennomføringsevne, engasjement, lagånd, fleksibel
 • Førerkort kl.B
 • Stillingen vil medføre noe reising/kjøring, men mulighet for hjemmekontor for øvrig

Hvis du synes denne stillingen og NIO-merket høres spennende ut, ser vi frem til å lese søknaden din!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eileen Evensen
Tittel: HR and Admin Manager
E-post: eileen.evensen@nio.io

NIO har forpliktet seg til å følge en policy for like muligheter til arbeid. Vi rekrutterer, ansetter, lærer opp, lønner og forfremmer uten hensyn til etnisitet, hudfarge, alder, kjønn, avstamming, sivilstatus, religion, nasjonal opprinnelse, funksjonshemming, seksuell legning, veteranstatus, nåværende eller tidligere psykisk funksjonshemming, genetisk informasjon eller annen klassifisering beskyttet av nasjonal eller lokal rett.
Vi tilbyr deg en spennende arbeidsplass i et hyggelig og motivert team samt et dynamisk, åpent og vennlig arbeidsmiljø. Flate organisasjoner som har rom for ideer og bidrar til å forme prosesser og individuelle utviklingsmuligheter, er en viktig del av NIOs økosystem.