NDS Group er i stor endring og vekst, og med fokus på digitalisering som plattform skal vi være den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder. Vi søker nå etter en ny kategoriansvarlig til vårt nyoppussede hovedkontor på Skytta.

Som Kategoriansvarlig vil du være ansvarlig for å administrere og utvikle produktporteføljen til «Engine & Transmission». Dette innebærer et overordnet ansvar for budsjett, prognoser, resultater og indentifisering av nye produkter/kategorier (omsetning, brutto fortjeneste, KPI).

Som vår nye Kategoriansvarlig forstår og overvåker du markedsdynamikk og bidrar til å utarbeide strategier for å møte kommersielle mål og drive kategoriutvikling. Du vil være med å definere og implementere det nødvendige produktsortimentet, dekning og prisstrategi, samtidig som du vil drive kontinuerlig vurdering av dagens sortiment/ produktportefølje og delta i sourcing arbeidet for nye leverandører til NDS Group. Rollen har blant annet produktgrupper som Reimdrift, dynamo og startere, termo kontroll m.m.

Du vil samarbeide med flere interne avdelinger, særlig opplæring og koordinering med salgs-, kundeservice- og innkjøps avdelingen for egne produktkategorier. Du vil også samarbeide tett med eksterne leverandører og forsikre oppdatert leverandørinformasjon i SAP og katalog, samt at du sikrer nødvendig produktdokumentasjon og materialer.

Kvalifikasjoner:

 • Sterk evne til å jobbe uavhengig så vel som en lagspiller
 • God teknisk og kommersiell forståelse
 • Kan vise til relevant arbeidserfaring, gjerne fra rolle som kategorisjef eller produktsjef
 • Utmerket kunnskap om MS-Office (spesielt Excel), SAP betraktes som en fordel
 • Behersker engelsk som arbeidsspråk på et høyere nivå
 • Fleksibel, proaktiv, strukturert og resultatorientert

Ønsket utdanning:

 • Høyre relevant utdanning på bachelor- eller masternivå, alternativt ingeniør mekaniske fag, teknisk fagskole eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø

Dersom stillingen er av interesse anbefaler vi deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.01.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Erik Pettersson
Tittel: COO
E-post: erik.pettersson@nds-group.no
   
Kontakt: Birgitte Berge
Tittel: HR Manager
E-post: birgitte.berge@nds-group.no

NDS Group AS (tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere. NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. For mer informasjon se www.nds-group.no 

NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 620 MNOK, og er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de