Vi søker en positiv, engasjert og serviceinnstilt person til vårt team.

Som Servicekoordinator vil du ha ansvaret for å koordinere og planlegge serviceoppdrag, og sørge for optimal kapasitetsutnyttelse av AutoMateriell sine serviceteknikere. Stillingen inneholder også blant annet fakturering- og konteringsarbeid samt oppfølging og planlegging av innkommende leveranser.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Strukturert og systematisk
  • Gode samarbeidsevner
  • Kan vise til relevant erfaring og gjerne maskin/teknisk bakgrunn
  • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk
  • Dersom du har kjennskap og erfaring med bruk av Handyman er det en fordel

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • En stilling med svært varierende arbeidsoppgaver
  • Et hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø

 

Dersom stillingen er av interesse anbefaler vi deg å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.01.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Torbjørn Wold-Hansen
Tittel: Category Manager
E-post:

torbjorn.hansen@nds-group.no

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam, Rotary og Altus.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av daværende Hellanor AS, nå NDS Group AS. Dette var et viktig skritt på veien mot å bli totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Group AS sin avdeling for verkstedutstyr. NDS Group AS (Tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group AS har totalt 220 ansatte og en omsetning på 643 MNOK, og er heleid av Aurelius.