Som Servicesjef vil du ha personalansvaret for teknikere i felt og serviceavdelingen på kontoret i Drammen. AutoMateriell har 18 teknikere lokalisert i Kristiansand og Stavanger i tillegg til Østlandet, og 5 personer på kontoret i Drammen. AutoMateriell har også forhandlere i Tromsø, Bergen og Trondheim som utfører servicetjenester for oss.

Du vil også ha ansvar for å sikre måloppnåelse når det gjelder omsetning og kundetilfredshet, samt budsjett og resultatansvar.

Arbeidsoppgavene vil variere, men inkluderer også blant annet:

  • Inngåelse og oppfølging av avtaler med kunder og underleverandører
  • Sørge for optimal kapasitetsutnyttelse av serviceteknikere
  • Ansvar for at rutiner og prosesser følges iht. ISO9001 og ISO17025 samt videreutvikling av disse
  • Sikre nødvendig opplæring og videreutvikling av ansatte i egen avdeling
  • Kontinuerlig utvikling av avdelingen for imøtekomme kundenes forventninger

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Kan vise til erfaring med ledelse av service/feltservice inkl. medarbeidere ute i periferien
  • Relevant maskin/teknisk bakgrunn
  • Kjennskap til og gjerne erfaring med bruk av Handyman
  • Iso9001

Du har gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig i norsk og engelsk på forretningsnivå. Du er fremoverlent og evner å være en inkluderende og samlende leder. Du kan vise til gode resultater fra tidligere erfaring og motiveres av nye utfordringer.

AutoMateriell kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter for rett person.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.01.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Torbjørn Wold-Hansen
Tittel: Category Manager
E-post:

torbjorn.hansen@nds-group.no

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam, Rotary og Altus.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av daværende Hellanor AS, nå NDS Group AS. Dette var et viktig skritt på veien mot å bli totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Group AS sin avdeling for verkstedutstyr. NDS Group AS (Tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group AS har totalt 220 ansatte og en omsetning på 643 MNOK, og er heleid av Aurelius.