Vårt bilskadesenter på Kongsvinger er et topp moderne karosseri- og lakkverksted med 12 produktive stillinger. Her utfører vi reparasjoner på alle bilmerker.

Vi søker en resultatorientert person med evne til å skape entusiasme og gode relasjoner til så vel medarbeidere som kunder og samarbeidspartnere. Vi legger vekt på lederegenskaper og du vil få personalansvar og resultatansvar for bilskadesenteret. 

Stillingen skal i tillegg ha en selgende funksjon for å skaffe tilgang på arbeid til skadeverkstedet og også skadetaksering, kundekontakt samt kontakt med våre avtalepartnere innen forsikring. 

Vi ønsker at du:

  • har teknisk forståelse og interesse for bil
  • har ordenssans og god økonomisk forståelse
  • har gode kommunikasjonsevner
  • er godt fortrolig med dataverktøy
  • er salgs- og kundeorientert
  • har evne til å håndtere høy aktivitet og stort arbeidspress

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og noen av de største merkevarene innen bil.

For at du skal trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, tenke proaktivt og ha evnen til å skape entusiasme. Våre medarbeidere er avgjørende ressurser for å sikre svært god kundetilfredshet gjennom kvalitetsbevisste holdninger og tett samarbeid med kolleger. 

Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen og har gode betingelser for våre ansatte med forsikringsordninger og sosiale tiltak.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Stig Solbjør
Tittel: Daglig leder
Telefon: 905 59 539

Toyota Sulland Kongsvinger er distriktets forhandler av nye og brukte Toyota. Vi holder til i Industrivegen hvor vi har et moderne bilhus med nybilutsalg, mekanisk verksted, delelager, skadeverksted og et eget bruktbilsenter Vi er en del av Sulland som er Norges største privateide bilkonsern. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå 1100 medarbeidere hos 37 bilforhandlere fra Fredrikstad i sør til Alta i nord.

Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.