Nettbil har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2017 og er i dag i overkant av 70 medarbeidere. Det forventes fortsatt betydelig vekst i både omsetning, samarbeidspartnere og antall medarbeidere. Som en del av profesjonaliseringen på denne vekstreisen, ser vi nå etter en Chief Operating Officer (COO) som kan bidra med struktur, forbedring og effektivisering av eksisterende prosesser.

Organisasjonsutvikling, kulturbygging og personaloppfølging vil være sentralt i denne rollen. COO vil i hovedsak ha fokus på selskapets «indremedisin» og interne flaskehalser. Vi tror at Nettbils nye COO har noen års bakgrunn fra operativ drift, gjerne vekstselskaper eller virksomheter med høyt tempo og krav til compliance. Erfaring fra konsulentbransjen vil kunne være en fordel for denne rollen.

Som leder har du en tillitsbasert lederstil, men med tydelige krav og forventninger til dine ansatte. Du er opptatt av å bygge team, coache og utvikle dine medarbeidere. Videre er du analytisk og balanserer godt muligheter og risiko.

Stillingen rapporterer til CEO og blir en del av selskapets ledergruppe.

Bli med på reisen i en betydningsfull rolle i et fremoverlent selskap med store muligheter!

Høres dette interessant ut?

Ta gjerne kontakt med Visindi ved Gro Krigsvoll, Christian Høie Lie eller Anna Camilla Øynes. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Gro Krigsvoll
Tittel: Seniorrådgiver - Visindi AS
Telefon: 918 75 639
E-post: gro.krigsvoll@visindi.no
   
Kontakt: Christian Høie Lie
Tittel: Rådgiver analyse & research - Visindi AS
Telefon: 984 84 870
E-post: christian.h.lie@visindi.no
   
Kontakt: Anna Camilla Øynes
Tittel: Rådgiver analyse & research - Visindi AS
Telefon: 414 73 696
E-post: annacamilla.oynes@visindi.no

Nettbil ble lansert i 2017 med en idé om at bruktbilsalg til forhandler kan gjøres bedre. Med bakgrunn i det laget tre grundere en enklere salgsprosess for deg som skal selge din bruktbil. Nettbil fikser hele jobben, arrangerer budrunder på bilen og sørger for at selger får høyeste bud fra forhandler. Et bilsalg som er raskt, trygt og enkelt. Siden oppstarten har Nettbil hjulpet over 20 000 kunder med å selge bilen sin, og det er nå over 1700 bilforhandlere som kan legge inn bud på bilen hos Nettbil. Nettbil jobber hver dag for å tilby bileiere et knirkefritt bilsalg. Schibsted er majoritetseier i Nettbil, sammen med gründerne som i dag driver og utvikler selskapet. Nettbil har som mål å endre måten vi selger bil på, privat og i bedriftsmarkedet.