Nettbil gjør stor suksess i privatmarkedet for kjøp og salg av bil. Nå vil vi satse inn mot bedriftsmarkedet og bygge videre på den voksende interessen og vår eksisterende kundebase.

Vi trenger deg som vil være med å bygge og videreutvikle denne delen av vår virksomhet. Du vil få totalansvaret for satsningen inkludert alt fra analyser og identifisering av markedsmuligheter til utvikling av strategier og handlingsplaner. Etablere salg og relasjoner i markedet vil være sentralt i denne rollen.

Vi ser etter deg med erfaring fra B2B salg, forhandlinger og forretningsutvikling. Som person trigges du av å skape og bygge og har gjerne bakgrunn fra vekstselskaper. Du er strategisk, strukturert og analytisk – og trives i en operativ hverdag med kort vei fra idé til beslutning.

Stillingen rapporterer til CEO og blir en del av selskapets ledergruppe.

Vi tilbyr en unik mulighet til å være med på vekst og utvikling fra et tidlig tidspunkt i et selskap med solide eiere, høye ambisjoner og store vekstmuligheter.

Høres dette interessant ut?

Ta gjerne kontakt med Visindi ved Gro Krigsvoll, Christian Høie Lie eller Anna Camilla Øynes. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Gro Krigsvoll
Tittel: Seniorrådgiver - Visindi AS
Telefon: 918 75 639
E-post: gro.krigsvoll@visindi.no
   
Kontakt: Christian Høie Lie
Tittel: Rådgiver analyse & research - Visindi AS
Telefon: 984 84 870
E-post: christian.h.lie@visindi.no
   
Kontakt: Anna Camilla Øynes
Tittel: Rådgiver analyse & research - Visindi AS
Telefon: 414 73 696
E-post: annacamilla.oynes@visindi.no

Nettbil ble lansert i 2017 med en idé om at bruktbilsalg til forhandler kan gjøres bedre. Med bakgrunn i det laget tre grundere en enklere salgsprosess for deg som skal selge din bruktbil. Nettbil fikser hele jobben, arrangerer budrunder på bilen og sørger for at selger får høyeste bud fra forhandler. Et bilsalg som er raskt, trygt og enkelt. Siden oppstarten har Nettbil hjulpet over 20 000 kunder med å selge bilen sin, og det er nå over 1700 bilforhandlere som kan legge inn bud på bilen hos Nettbil. Nettbil jobber hver dag for å tilby bileiere et knirkefritt bilsalg. Schibsted er majoritetseier i Nettbil, sammen med gründerne som i dag driver og utvikler selskapet. Nettbil har som mål å endre måten vi selger bil på, privat og i bedriftsmarkedet.