Vi søker en selvstendig, kreativ og resultatorientert person som ønsker å være med på å utvikle seg selv og verksted driften innenfor vårt konsept ”et annerledes og morgendagens verksted” innenfor:

  • Reparasjon/vedlikehold på bil/henger, buss, påbygg og anleggsmaskiner.
  • PKK/EU kontroller
  • Fartsskriver og alko-lås service
  • Nybygg/overflytninger av transport utstyr og materiell
  • Dekk – salg og service
  • Tank/bulkteknisk - service/vedlikehold
  • Mobilverksted
  • Import og videresalg av deler og transportutstyr

Vi arbeider i et hektisk, spennende og interessant miljø og har åpent fra 0700 – 2100 / 7 dager i uken som gir med muligheten for fleksible arbeidstidsordninger og avspaseringssystemer.

Vi tilbyr fleksible arbeidstidsordninger eller turnusordninger som for eksempel. 1- 2 uker fri/arbeidsperioder, vanlig dagtid eller forskjøvet arbeidstid   

Bedriften organiserer og betaler innkvartering om ønskelig.

Vi søker etter en person med minimum dokumentert 4 års erfaring med fagbrev/svennebrev for tyngre kjøretøy, førerkort for lastebil/buss, og behersker skandinavisk språk muntlig/skriftlig samt Engelsk muntlig.

Bedriften tilbyr bonusordninger og meget gode lønns og arbeidsvilkår i et hyggelig, interessant, spennende og fremtidsrettet miljø.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: mads@lastogtank.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Mads Knudsen
Tittel: Daglig leder
Telefon: 468 38 302

Last og Tank AS på Rud i Bærum er spesialverksteder for reparasjon, service, vedlikehold og oppbygning av transport og anleggsmateriell.

Selskapet ble etablert i 1986 og har hatt en meget interessant og spennende utvikling med solid økonomi og vi forventer nå ytterligere vekst og utvidelser i årene framover  

Last og Tank AS er et frittstående verksted med en bred og solid kundebase og etablert sentralt i Norges største infrastruktur utbygging på Rud i Bærum ca. 15 kilometer vest for Oslo sentrum.