Cognia er et nasjonalt flerfamiliekonsern etablert av tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års fartstid.

Konsernet opererer innen fire forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom og teknologi. Virksomhetsområdene kompletterer hverandre, og danner grunnlag for enorme muligheter og en bred satsing.

Konsernet har store ambisjoner med bilskadevirksomheten og kjøpte i 2019 DK Bilskadesenter. Vi søker nå en bilfaglig kompetent og kommersielt drevet daglig leder som vil gripe mulighetene som ligger foran oss. 

Som daglig leder i DK Bilskadesenter vil du få helhetsansvaret for våre lokasjoner i Drammen og Bergen, og for å styrke vår posisjon innenfor skadereparasjoner – både mht. LEAN skadedrift og videre utvikling av det kommersielle potensialet i virksomheten.

Du har stor arbeidskapasitet da du vil være "hands-on" både i hverdagen og i identifiseringen og utviklingen av tidligere og nye kunder og partnerskap, for å danne grunnlaget for videre vekst i selskapet.

Du vil forme stillingen i stor grad selv og må påregne en del reisevirksomhet i forbindelse med oppfølgingen av selskapets ulike avdelinger, men også i salg- og markedsarbeidet. 

Stillingen rapporterer til styret i DK Bilskadesenter, og vil jobbe tett med ledelsen i våre øvrige virksomheter innenfor personbil. 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • God teambygger, har samarbeidsevne og godt humør
  • Relevant lederfaring og erfaring fra personbil
  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Markeds- og kundeorientert, god kommersiell teft
  • God økonomi- og forretningsforståelse
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20. januar 2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Dag Liverød
Tittel: Styreleder
Telefon: 957 91 939
   
Kontakt: Svein Aarum
Tittel: Daglig leder
Telefon: 959 27 598
   

DK Bilskadesenter er Norges ledende uavhengige skadesenter, og har lange tradisjoner i bransjen. Selskapet ble opprettet i 1934, da under navnet Drammen Karosserifabrikk. DK Bilskadesenter inkluderer selskapene Drammen Karosseri AS og DK Bilskadesenter Vest AS. DK Bilskadesenter er pionerer innen sikre skadereparasjoner på aluminiumbaserte karosserier og har en spennende plattform for videre vekst.

For mer informasjon se www.dkbilskadesenter.no.

DK Bilskadesenter ble i 2019 en del av Cognia-konsernet. Cognia er et ledende konsern innenfor lastebil- og personbilbransjen i Norge. Konsernet har en samlet omsetning på ca 2,5 milliarder, og har 600 ansatte fordelt på 20 lokasjoner i Vestfold og Telemark, Viken, Hedmark, Østfold og Bergen. Konsernet har en lang historie innenfor personbil- og lastebilvirksomhet, med etablering av Bil-Service Personbiler i 1937, bilSpiten i 1959 og Volmax i 1997. I tillegg til virksomheter innenfor personbil og lastebil, har konsernet en betydelig eiendomsportefølje samlet i Cognia Eiendom. Konsernet utvikler også ledende teknologiløsninger for transportbransjen gjennom selskapet Cognia Technology.

Konsernet har solid økonomi og store ambisjoner for vekst og utvikling, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning. Nye kollegaer som kan assosiere seg med dette, vil få være med på en spennende reise i Cognia-konsernet.

For mer informasjon se www.cognia.no.