NDS Group er kundeorientert og har satt oss som mål å gjøre våre kunder best i sin bransje, vi søker nå en ny avdelingsleder i Molde som vil være med å utvikle avdelingen og selskapet inn i fremtiden. Som NDS Groups avdelingsleder i Molde, vil du ha ansvar for å lede og utvikle en avdeling med 2 medarbeidere.

Du vil få ansvar for avdelingens innkjøp, budsjett og resultater. I tillegg til NDS Group, har vi i avdeling Molde også drift av logistikkløsningen for eksternkunde. Stillingen som avdelingsleder er operativ og du vil være involvert i den daglige driften i avdelingen.

Du har frihet til å organisere og disponere avdelingens ressurser etter behov, for å optimalisere driften. Som avdelingsleder samarbeider du tett med selskapets salgsressurser i området for å sikre en god oppfølgning av kundene, regionsjef og andre interne ressurser. Du vil også ha direkte kontakt med kunder i forbindelse med daglig drift.

Vi ser etter deg som har erfaring fra ledelse og personalansvar, gjerne innen salg og/eller drift. Du har sterk forretningsforståelse og har erfaring med å bruke KPI-er i oppfølgning og utvikling. Du har erfaring med kundekontakt og evner å skape gode relasjoner til så vel kunder som medarbeidere. Du er proaktiv av natur og god til å finne løsninger på løpende utfordringer. Du jobber strukturert og målrettet, har et godt humør og positiv holdning til dine kollegaer.

Opplever du at dette beskriver deg slik du ser deg selv og du kanskje i tillegg har erfaring fra bilbransjen og/eller stor bilrelatert interesse, da kan dette være en spennende mulighet og vi vil gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i et selskap med store ambisjoner om utvikling og vekst. Vi har en sterk portefølje av kjente merkevarer av høy kvalitet. Du blir en del av et større fagmiljø med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi har en uformell og flat organisasjonsstruktur. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.01.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Trond Johnstuen
Tittel: Regions Direktør Vest
Telefon: 941 71 174
E-post: trond.johnstuen@nds-group.no

NDS Group AS (tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med et vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere.

NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo for mer informasjon se www.nds-group.no.

NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 620 MNOK. NDS Group er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de