Vi søker en strategisk kremmer til å lede selskapet i en viktig ny fase. Hovedoppgaven blir å etablere en smidig og effektiv organisasjon som lykkes i å bygge opp nye høykvalitetsmerker i det norske markedet. Som leder vil du samarbeide nært med produsent, utvikle forhandlernettet og ta ansvar for å bygge tillit og samarbeid i hele verdikjeden fra produsent til sluttkunde. Daglig leder vil rapportere til styret.

Den vi søker har høyere utdannelse og kan vise til gode kommersielle resultater som leder i spennet mellom importør/leverandør og operativ salgsorganisasjon. Du er en erfaren forhandler, og har oppnådd solide resultater gjennom andre. Bakgrunn fra bilbransjen er ønskelig. Bakgrunn fra andre bransjer med lignende verdikjede, som f. eks varehandel, kan også være aktuelt. Som person er du real, kvalitetsbevisst og effektiv. Bilinteresse er nødvendig. Du må være analytisk og ha gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr deg muligheten til å bygge nytt og lykkes med spennende lanseringer med finansielt solide og kunnskapsrike eiere på laget. Høres dette spennede ut? Da ser vi frem til å høre fra deg.

For å sikre en best mulig ansettelsesprosess samarbeider vi med Mercuri Urval, spesialister i Executive Search. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 12.04.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Øyvind Bakken
Telefon: 975 59 011
E-post: oyvind.bakken@mercuriurval.com
   
Kontakt: Martin Sletten
Telefon: 975 59 028
E-post: martin.sletten@mercuriurval.com

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Autoindustri AS er en nyskapende bilvirksomhet med mange tiårs erfaring i å bygge opp og videreutvikle nye bilmerker i Norge. Selskapet har inngått avtale med Chongqing Sokon Motor om eksklusiv lansering av bilmerkene SERES og DFSK i Norge – to merker som sammen utfordrer både breddemarkedet og premiumsegmentet innen elektriske biler. Autoindustri vil utvikle og ha eierskap til hele verdikjeden fra import til salg til norske forhandlere.

Autoindustri AS er eid 50% av Gill Gruppens konsernselskap Pongo AS og 50% av Haug-familiens investeringsselskap Fekjan Invest AS. Begge eiere har solid erfaring fra bilbransjen. Les mer om bilmerkene på www.dfsk.no og www.seresbil.no. Les mer om eierne på www.gillgruppen.no og www.bnhh.no