Norges Automobil-Forbund er en av landets mest solide merkevarer, og arbeidsplass for flere hundre mennesker fra sør til nord. Bli med i teamet!

Hva skal du gjøre?
Som kundebehandler på vårt senter i Oslo betjener du kunder direkte over disk og er et bindeledd mellom kundefront og produksjonen. Presentasjon av løsninger for kunden, salg av våre tjenester med utarbeidelse av verkstedtilbud, samt verving av nye NAF medlemmer er en viktig del av jobben. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Senteret.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant erfaring og gjerne fra bilbransjen. Du synes det er spennende å jobbe med mennesker og brenner etter å gi gode kundeopplevelser. Du får mye kundekontakt derfor er det viktig at du har god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?
Våre verdier nyskapendehjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 05.02.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bjørn Erik Berg
Tittel: Leder NAF senter Oslo
Telefon: 450 23 516
   
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 400 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. Vi er stolte av å ligge på topp ti listen i "Great Place To Work" for vår klasse. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 950 millioner kroner.

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 250 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.