Vi er glad i mennesker og planeten vår. Vi brenner for teknologi, bærekraft og mobilitet. 

Vår lidenskap ligger i å utvikle morgendagens digitale plattformer slik at du kan forflytte deg fra a til å på en best mulig måte. Electric Way er et nytt innovasjon- og teknologiselskap som importerer det nye bilmerket VOYAH. 

Vi søker etter en garanti- og servicemedarbeider til vårt hovedkontor i Oslo. Kontoret og vårt moderne showroom åpner sentralt i Oslo til sommeren. 

Vi søker deg som er opptatt av samspillet mellom høyt fokus på fag og teknologi. Vi er en start-up som skal utfordre og ser etter deg som er foroverlent, liker å jobbe med mennesker og teknologi og har evnen til å skape entusiasme. Hvis du motiveres av å jobbe hardt for å få gode resultater for deg selv og bedriften kommer du til å lykkes hos oss.  

Stillingens hovedoppgaver: 

  • Være sakkyndig bindeledd mellom produsent og servicepartner 
  • Behandle løpende garanti-, reklamasjons- og kuransesaker 
  • Koordinere og følge opp produsentens tekniske aksjoner  
  • Planlegge og bistå ved opplæring av servicepersonell i gjeldende garantirutiner og -bestemmelser 

Vi ønsker en person med relevant teknisk bakgrunn, god økonomi- og systemforståelse samt driftserfaring fra tilsvarende fag- og arbeidsområde. Gode evner til samarbeid og overføring av kunnskap vil tillegges stor vekt. 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling hvor du får mulighet til å jobbe i et offensivt og fremtidsrettet selskap. Electric Way tilbyr gode betingelser med forsikringsordninger og sosiale tiltak. Lønn og bilordning etter avtale. 

Stillingen krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Vi forutsetter også at du har stor gjennomføringsevne i prosesser. 

Kontoradresse i Oslo, Klingenberggata 7, men jevnlig reisevirksomhet må påregnes. 

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Torje Aleksander Sulland 
Tittel: Daglig leder
Telefon: 907 76 113

Electric Way er en del av Sulland Holding. Ambisjonen er å bli en av Nordens største aktører innen distribusjon av elektriske biler og fremtidens digitale økosystem.
Det elektriske bilmerke VOYAH er selskapets første merkevare i markedet.