Markedet flytter seg når mennesker flytter seg på nye måter. Hvordan flytter folk på seg i morgen? Abonnerer de på tilgang til bil etter «Spotify-modellen», finner en sparkesykkel via app eller investerer i ny el-bil før avgiftene endrer seg? If Mobility skal sørge for at uansett hva folk velger, skaper vi gode og trygge kundeopplevelser på veien. Det gjør vi gjennom å utvikle nye kundereiser, tjenester og forsikringsløsninger – ofte i samarbeid med strategiske partnere. Denne reisen har du nå muligheten til å bli med på!

If Mobility er en del av If Privat, som har 600 000 kunder (NOK 7 mrd), med bil som største produktområde. Vi blir stadig mer ambisiøse og Mobility er et viktig satsningsområde i If.

Om rollen

Vi har nå en spennende mulighet hos oss for en person med sterkt driv og ønske om å representere en svært solid merkevare i et marked i rask endring. Vi ønsker å styrke vår posisjon i Bergen og omegn, og det er her du kommer inn som vår nye Salgs- og Markedssjef i denne regionen.

I kraft av din stilling vil du få ansvar for forsikringssalget gjennom en rekke sentrale bilforhandlere i og rundt Bergen-området.  Du vil tilbringe mye av din tid ute i markedet.

Dine primæroppgaver blir å følge opp ledere og selgere hos forhandlere, og tilrettelegge og sørge for best mulig kundeopplevelser og derigjennom optimalisere salg og markedsandelen til If. Du vil få ansvaret for eget salgsbudsjett og blir fulgt opp på flere prestasjonselementer.

Salgs- og Markedssjef i If Mobility har ikke personalansvar (linjeansvar) som en del av stillingen, men vil ha et omfattende resultat- og oppfølgingsansvar overfor selgere, salgs-/ markedssjefer og daglige ledere i et stort bilforhandlernett.

Dette er blant oppgavene dine:

 • Tilrettelegge og følge opp for best mulig forsikringssalg fra samarbeidspartnere
 • Levere på salgs- og kommersielle mål du har ansvaret for hvert kalenderår
 • Være en ressurs og støttespiller for eget team og andre i Mobility
 • Ansvar for å sikre at alle partnere følges opp på en strukturert, ryddig, profesjonell og verdiskapende måte
 • Identifisere tiltak for å utnytte de mulighetene som ligger i våre eksisterende og potensielt nye partnerskap i Mobility
 • Være en aktiv bidragsyter til å styrke samarbeidet med Ettermarked , Bedrift, Forretningsutvikling, Digitalt Salg og andre relevante interne avdelinger for å maksimere vårt bidrag til våre partnere

Om Teamet

Mobility står for en vesentlig del av bilforsikringssalget i If, og har ansvaret for innsalg til nye partnere og pleie av eksisterende samarbeidspartnere hos bilimportører, større forhandlergrupperinger og bilforhandlere.

Du vil bli del av et ambisiøst team med sterk lidenskap for salg, lagspill og relasjonsbygging, og som er svært stolte av hva merkevaren vi representerer står for. Vi går gjerne den ekstra milen -både for våre kunder, samarbeidspartnere og for våre kolleger

Den vi leter etter

Du har fortrinnsvis erfaring fra relasjonssalg, og salgserfaring fra bilbransjen er en stor fordel. Du har meget god kjennskap til bilbransjen og hvilke primære drivere og trender som vil forme bransjen i dag og tiden som kommer. Du har også svært sterke resultater fra tidligere roller med salgs og resultatansvar – fortrinnsvis fra bilbransjen.

For å trives og lykkes er det viktig at du som person både er utadvendt og en utpreget relasjonsbygger og trives best med en stor kontaktflate i jobben.

 • Du har gode kommunikasjonsevner, og har en sosial tilnærming til andre mennesker
 • Du er resultatorientert og motiveres av måloppnåelse
 • Du liker å jobbe systematisk, målrettet og løsningsorientert
 • Du arbeider selvstendig, samtidig som du trives like godt med å arbeide som en del av et team
 • Du liker å lykkes gjennom andre

Du har også en god digital kompetanse og IT forståelse så du kan håndtere våre arbeidsverktøy godt.

Du har også:

Formell høyere utdannelse innen økonomi, ledelse, markedsføring eller tilsvarende (BSc/MSc)

Vi tilbyr:

Vi kan tilby en utfordrende stilling med varierte og spennende oppgaver i et dynamisk og hyggelig miljø. Du vil være i tett dialog med våre samarbeidspartnere, og i tillegg få mulighet til å jobbe inn mot mange funksjoner internt.  

Velkommen med din søknad og CV snareste mulig; og senest 31.05.2022

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Paul Lauritzen
Tittel: Head of Dealership Sales
Telefon: 90 82 62 73
E-post: paul.lauritzen@if.no

Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things happen.

We are the leading insurance company in the Nordics/Baltics and a stable employer with 7,900 dedicated professionals. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives.

We are an equal opportunity employer, convinced that a diverse and inclusive work culture boosts innovation and

the growth of intellectual capital in many ways. It doesn’t matter who you are, where you come from, or what you look like. It is the different perspectives,

backgrounds, and experiences each of us have and share, that will make a difference.

Come and join us!